Услуги
Предимства при наемане на сървър

Предимства при наемане на сървър

Предимства при наемане на сървър

Фирми от всякакъв размер наемат сървърния хардуер по много причини, включително временни проекти, тестване на софтуер, обработка на данни за мащабно събитие. Наемането на сървър може да гарантира, че важните файлове ще бъдат правилно архивирани и следователно няма риск от загуба на данни. Сървърите могат да работят като огромен център за данни за всички ваши данни и могат да включват синхронизация и с облачен сървър.

Предимства при наемане на сървър. Пазара предлага широка гама от възможности за наемане на оборудване Cisco, HP IBM, Dell, Huawei и Supermicro Server. От краткосрочен до дългосрочен наем, имат гъвкаво решение, което най-добре отговаря на вашите нужди. Независимо дали трябва да наемете сървър за минимум 1 месец до година.

Ще имате спокойствието на сигурността на данните със сървър под наем. Наемането на сървър позволява на вашата компания да използва сигурна и частна конфигурация на сървъра на достъпна цена

Има някои предимства при наемане на сървър:

  • Гъвкави възможности за наем – краткосрочни или дългосрочни
  • Винаги актуален хардуер
  • Напълно калибриран и добре поддържан
  • Достъп до голям глобален инвентар
  • Най-бърз отговор от професионален екип
  • Най-широк спектър от сървъри, съхранение и мрежово оборудване

Сървърите работят на най-новия и доста сложен софтуер и технология. За да стартирате сървърите, трябва да сте компетентни и да притежавате знанията, необходими за ефективното им администриране. Сървърът трябва да има техник, посветен денонощно, който да се занимава с проблеми при възникването им. Наемането на технически опит може да бъде доста скъпо, особено ако е необходимо денонощно.

Повечето фирми решават да наемат сървър или закупуването на собствен зависи от техните специфични нужди. На практика е много по-добре да наемете специален сървър, защото той помага за облекчаване на стреса от работата на сървъра.

Ако нуждите на фирмата от частен сървър надвишават цената, закупуването на сървър може да е добра идея. Това е така, защото помага да се поддържа контрол и поверителност.