Красота и здраве
Отслабване с кафе

Отслабване с кафе

Може ли всъщност да се получи отслабване с кафе

Отслабване с кафе. Тестовете показват, че хората, които консумират умерено количество кафе (2-4 чаши на ден), обикновено губят тегло по-бързо от хората, които не пият никакво или малко кафе …

Кафето играе роля – само част – в цялостната ви стратегия за отслабване. Вашата ежедневна чаша кафе за отслабване Евеслим не е магия. Но помага. Ето как.

Кофеинът стимулира вашата нервна система и кара тялото ви да произвежда малки количества адреналин. Тези две неща изпращат сигнали до мозъка ви да започне да разгражда складираната мазнина и да я вкара в кръвта ви. Той също така ускорява метаболизма ви с 11-13%, което ви позволява да използвате тази допълнителна мазнина в кръвта си като енергия.

Така че, да, кафето може да помогне при отслабване. Но не всичко зависи от него, трябва и вие да помогнете на себе си. Ето няколко неща, които можете да направите, за да увеличите максимално ползата за вас:

  • Забравете за сметаната и захарта. По принцип отменяте всичко добро, което чаша кафе може да направи за тялото ви, когато добавяте мазнини и захар. Ето защо е толкова важно да намерите кафе, на което да се насладите чисто!
  • Пийте кафе преди тренировка. Доказано е, че кафето повишава издръжливостта и дава краткосрочни енергийни тласъци, които можете да използвате, за да изгорите повече калории по време на тренировка.
  • Борба с мързела с ароматна чаша. Седенето през целия ден наистина води до затлъстяване, така че използвайте ароматна чаша кафе, за да се активирате отново, когато усетите,че ставате безенергийни.С това ще  повишите адреналина и естествените свойства за добро настроение.
  • Спрете да пиете кафе през нощта. Сериозно, вие убивате графика си за сън – а лошият сън е наистина вреден за здравето и метаболизма.

Ето как кафето всъщност може да ви помогне да отслабнете.

Без трикове. Без трикове. Просто доказана наука.