Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Зрители бойкотират Биг Брадър- хванаха го в поредната лъжа, след скалъпените разкрития на Дейна Бианкалана- Динко не лъже, пишат потребители

/
/
/
181 Views

Динко разказа пикантна история на Людмила Захажаева и Светлана Василева как Джино е взел 100 хиляди долара от бившата си съпруга Дейна Бианкалана, за да купи камиони за семейния бизнес. На всичкото отгоре Дейна споделила на ловеца на бежанци, че бившият й мъж Георги Ташев я е пребивал пред приятелите му. Джино сам пожела от Биг Брадър да издири Дейна и да я включи на живо в разговор с него и Динко, за каквото настоя и самият ямболия.

Джино твърдо застава зад думите си, че това е в пълен контраст с истината, но иска да чуе мнението на бившата си съпруга и да се увери дали наистина е казала това.  Дейна вдигна телефонът и Джино директно я попита: “Дейна, Динко твърди, че си била с него преди известно време и че си му споделила, че съм те бил и съм взел от теб 100 хиляди долара. Вярно ли е?” “Той луд ли е? Това всичко е лъжа. Джино, ти знаеш, че това е лъжа. Изпратила съм видеа до адвокатите ти. Не желая да говоря с Динко”, отговори му тя. Динко скочи на Дейна с думите: “Ти ми каза, че си му дала парите и ти ги дължи. Каза ми, че те е биел”. “Съжалявам, че се излагаш в национален ефир. Никога не ми е пукало за теб. Никога не съм казвала нищо от това. Джино, ти не съжалявай, той трябва да съжалява. Първо – Джино никога не ме е пипал и второ – ти някакво животно ли си? Говори с мен като с жена”, отговори бившата на Джино и затвори телефона.

По-късно Биг Брадър пусна видео, което Дейна е изпратила лично до него, за да сложи край на лъжите. Там тя споделя следното: “Динко, нямам нов номер, просто не ти вдигам, защото не желая да говоря с теб. Гледах шоуто и съм смутена, че го познавам този мъж лично. Дори на приятелско ниво. Всичко, което казва е лъжа и е ужасно, и това говори достатъчно за него. Колкото до Джино – обичам го. Били сме заедно 11 години и уважавам и него, и семейството му. След като се разделихме празнувах един от рождените си дни със семейството си в чужбина и Джино ми беше купил кола и я беше паркирал в гаража ми. Това прави ли го човек, който иска да се възползва от мен и парите ми?”, пита Дейна, с което сложи край на големите лъжи на Динко.

Вижте обаче, как зрителите не повярваха нито на Биг Брадър, нито на Дейна. Представяме ви една малка част от коментарите без редакторска намеса:

“За мен е мистерия -тези НОВИ изкази на бившата на Джино.
В САЩ тарикатите са изключително интелигентни и могат да скроят всякакъв театър.
Така че -по живьом- па увидим.”

” Скроиха му евтин номер на Динко Тъпото. Естествено, че на тая американска силиконова мастия не ѝ се занимава с бившия ѝ, след като са разделени от 7 години. А и ако признае истината, неграмотният мангал ще заведе дело и става дълга и широка. Така че с тая лъжа хем вълкът сит, хем и агнето цяло. Само Динко Тъпото натрупа още една черна точка. Но при него те са доста, така че вече никой не обръща внимание.”

 

” ТОВА Е НАГЛАСЕНА ИСТОРИЯЯЯЯЯЯЯЯ, МИСЛЯ ЧЕ ДИНКО НЕ ЛЪЖЕ, А БИГ БРАДЪР СЕ Е СВЪРЗАЛ ПРЕДВАРИТЕЛНО С ДЕЙНА КАТО НОМЕРА И Е ВЗЕЛ ОТ ТЕЛЕФОНА НА ДИНКОР , И Е КАЗАЛ НА ДЕЙНА ДА ИЗЛЪЖЕ ЗАЩОТО ТОЙ Е СПЕЧЕЛИЛ ПРЕДИШНИЯ БИГ БРАДЪР И АКО ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ ТАКАВА ИСТИНА ТОВА ЩЕ НАВРЕДИ НА ИМИДЖА НА БИГ БРАДЪР, А МОЖЕ ДА И Е ПРЕДЛОЖЕНО И СУМА, ТА В ОБЩИ ЛИНИИ МИСЛЯ ЧЕ ДИНКО НЕ ИЗЛЪГА, ЗАЩОТО И КОГАТО ПРЕДИ ТОВА СЕ СВЪРЗА С ПРИЯТЕЛКАТА НА ДЕЙНА И Я ПИТА КВО СТАНА С ПАРИТЕ ДЖИНО ДАЛИ ГИ Е ВЪРНАЛ, ТЯ КАЗА ЧЕ НЕ И ЧЕ НЕ И СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА, А НЕ КАЗА КАКВИ ПАРИ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНООООО КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ НАИСТИНА ИМА ТАКИВА ПАРИИ, А И ДРУГО ЧЕ ДЕЙНА ВЪОБЩЕ НЕ ИСКАШЕ ДА РАЗГОВАРЯ С ДИНКО СЯКАШ Я БЕШЕ СТРАХ ОТ НЕЩО ХИЛЯДА ПРОЦЕНТА НАГЛАСЕНООООООООО”

“всичко е нагласено.сигурно дейна е заплашена и са иказали какво да говори.момичето с което динко говори оня ден каза че джино не е върнал и нейните пари така че аз му вярвам”

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *