Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Зловещо! 77-годишният фермер Ламби инсценира самоубийството на жена си Мария- причината ще ви шокира

/
/
/
243 Views

Окръжната прокуратура във Велико Търново е повдигнала обвинение и е задържала за 72 часа съпруг, инсценирал самоубийството на жена си, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Разследването е започнало на 19 януари тази година, когато в Районното управление на полицията в Свищов е постъпил сигнал за самоубийство на Мария К. на 72 години, в необитаем имот в село Българско Сливово, община Свищов. При извършените оглед на местопроизшествието и аутопсия е констатирано, че смъртта на жената е причинена насилствено.

Установено е, че извършителят на тежкото умишлено престъпление е Ламби К. на 77 год. – съпруг на убитата. Деянието е извършено при възникнал скандал между двамата съпрузи и нанесен побой. Мотивът е ревност и гняв.

С постановление на наблюдаващ прокурор в Окръжна прокуратура- Велико Търново извършителят на престъплението е привлечен към наказателна отговорност по чл.115 от НК и е задържан за срок до 72 часа. Разследването по случая продължава.

Според една от версиите за зверството е, че старецът е убил жена си от ревност. Преди години двамата били на гурбет в чужбина. След като се прибрали от странство с припечелените пари си направили животновъдна ферма.

Стопанинът обаче непрекъснато тормозел жена си, че се задява с гледачите на животни. След пореден скандал между двамата, Л.К. удушил жена си и инсцинирал, че се е обесила, пише „Труд„.

„Деянието е извършено при възникнал скандал между двамата съпрузи и нанесен побой, като Ламби К. е задушил жената, чрез притискане с ръка на носа и устата. Мотивът е ревност и гняв. След което е направил инсценировка , за да придаде вид, че жената се е самообесила“, съобщиха от Апелативната прокуратура в старата столица.

С постановление на наблюдаващ прокурор в Окръжна прокуратура- Велико Търново извършителят на престъплението е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл.115 от НК. Задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане за вземане на МНО „Задържане под стража“ в Окръжния съд в болярския град. Разследването по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура Велико Търново

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *