Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Жени Калканджиева си сменя кръвта

/
/
/
204 Views

Жени Калканджиева си сменя кръвта- тайната й за вечна младост

Жени Калканджиева веднъж годишно подмладява тялото си, като влива нова кръв във вените с модерната сред светския елит вампирска терапия.

Факт е, че напоследък 42-годишната собственичка на модна агенция „Визаж” изглежда доста свежа, въпреки алкохолно-кокаиновите коктейли, които й приписват с нейни приятели. Чрез смяната на кръвта обаче Жени се пречиства от наркотиците и вредните субстанции, отървава се от всякакви болести и буквално тялото й става като на новородено. Клетките се обновяват и по този начин човек не остарява, категорични са е медиците. Кожата на лицето на Жени е като на младо момиче, което все още не е познало лошите страни на живота, пише седмичник.

От години уникалната вампирска терапия е хит сред световния елит, а през последните годинина модерната процедура се подлагат и нашенски ВИП-ове. След нея няма и помен от злоупотреба с алкохол, цигари или наркотици. Разбира се, заради цената обикновените простосмъртни няма как да си позволят подмладяващата екстра. Пълна смяна на кръвта в елитна чуждестранна клиника в Европа струва около 15 000 евро, отделно се плаща за престоя и предварителните изследвания. Чрез преливането на свежи еритроцити, левкоцити и тромбоцити баровците, известни с пороците си, намират начин да намалят вредното въздействие на алкохола и наркотиците, без да се налага да ги спира.

Самата Жени Калканджиева публично е признавала, че от млада е добре запозната с пороци от всякакво естество. При най-тежкия си случай като младо момиче дотолкова прекалила с LSD, че три дни имала халюцинации. Публична тайна е, че Жени с удоволствие шмърка кокаин. Според близки до Калканджиева точно смяната на кръвта поне веднъж годишно й помага да противодейства успешно на вредните си навици и да не позволи да повехне красотата й. Миската, която изповядва максимата, че мутрите обичат красиви жени, се подложи преди време и на неоперативният лазарен 4Dлифтинг за изглаждане на фините бръчици по лицето си.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *