Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Задължително изричайте тези молитви през месец декември и злото ще избяга далеч

/
/
/
167 Views

Всеки от нас се нуждае от подкрепа. Независимо дали сте силен и уверен човек, немощен или възрастна жена или дете в периода на съмнение… Всеки от нас се надява, че той не остана сам в бедствие, че той да не губи увереност и сила. И какво може да затопли сърцето повече от молитва?
Тази молитва за декември е най-силната защита срещу болести и беди. Чудотворните думи ще извикат късмета в къщата ви. Не забравяйте да си ги прочетете!

Молитвени думи

“Отче наш, ела в къщата ми и отнеми всички лоши преживявания и болести и, моля те, пази семейството ми! В името на Отца, на Сина и на Светия Дух. Амин. ” Според духовниците, за да живее нашето тяло, се нуждае от физическа храна. И да живее душа – да я храним с духовна храна.
Молитвата е само храна за душата, която помага да се знае истинското значение на съществуването. Молитвата е основата на живота на истинския вярващ. Това е тест за човешката искреност. Можете ли да я кажете прости думи, идващи от дълбините на сърцето ви? Ако можете, ще се чуе молитвата ви.
Молитва към светия мъченик Трифон: “О, свят мъчениче Трифоне Христов, бързо помогни, всички чакат тебе и свято молят в своя път бъди ни водач! Слушай, сега и във всеки един час чувай молитвата ни. Бъди ни помощник, а скоро прогони хитрите дяволи, и и бъди наш водач към Небесното Царство, пред лицето на светиите пред престола на Бога, моли се за нас на Господа, удостой ни с веселие и радост, но прослави и Син и Святия Дух Утешител завинаги. Амин. ”

Декември е специален месец. Не забравяйте да споделите тази чудотворна молитва с любезни хора, а последният месец от излизащата година ще се развие точно както вярвате. Божиите благословии за вас и вашия дом!

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *