Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Юлияна Дончева предсказва бъдещето на родния хайлайф- вижте повече за новото й амплоа

/
/
/
194 Views

Юлияна Дончева може да види бъдещето си, докато си пие кафето. Бившата тв водеща и депутат признава, че „владее това изкуство” още от ученическите си години в Математическата гимназия, където била особено популярна сред съученици и приятели заради способностите си. Тогава една циганка я научила да гледа на кафе.

И оттогава гадаенето се превърнало в любимо увлечение за Дончева. Години по-късно славата й се понесла и из коридорите на родния хайлайф, където не са един или двама представителите на светските среди у нас, които са търсили помощта й. Любим ритуал на атрактивната брюнетка е да обръща изпитата чаша с кафе наобратно, издават приятелките й. “Ако видя нещо лошо обаче, не го казвам” споделя бившата манекенка. И добавя, че е имала доста точни попадения през годините. „За съжаление 3-4 дни, преди да почине баща ми, го сънувах, затова се прибрах доста притеснена. Иначе най-често сънувам, че летя или падам”, признава още бившата депутатка. Малко известен факт за Юлияна Дончева е, че преди години две рускини екстрасенси й казали, че има силно развита интуиция, която ако развива, ще й помага да вижда бъдещето. Дончева обаче предпочела да не развива тази си дарба, защото се опасявала, че няма да може да понесе бремето й оттам нататък в живота си.

Освен с гледане на кафе Юлияна Дончева обожава да се занимава и с нумерологията. Преди време красавицата дори сподели, че е присъствала на невероятно паранормално явление в храм-паметника „Свети Александър Невски”. Докато стояла спокойно на опашка, за да се помоли пред Чудодейната икона, един мъж до нея й предложил да прередят другите. Тя не се съгласила, но той казал: „Какво ме интересува – аз влизам”, и тръгнал към входа. В този момент две големи икони близо до тях паднали. Имало десетина човека на това място, но те паднали така, че да ударят само него. „На всички ни се изправиха косите. Няма да му кажа името, защото е известна личност”, признава Дончева.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *