Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Юлиян Вергов най-накрая разкри всичко за себе си и призна дали е гей и има ли връзка

/
/
/
237 Views

Юлиян Вергов най-накрая разкри всичко за себе си и призна дали е гей и има ли връзка

„Да имам жена до себе си, но няма да я покажа за нищо на света! Цял живот си останах темерут.“ Това споделя голямата звезда от ТВ екрана Юлиян Вергов.

47-годишният чаровник от години не чете клюките за себе си. „Всякакви глупости се писаха за мен, Като се мине през наркоман и дори, че съм бил гей. Всеки човек си има лично пространство, което трябва да се спазва. Дълбоко ме възмущават тези, които разказват в кого са влюбени, с кого се разделят и защо. Някои хора си го търсят, да пишат за тях, ако ще и лошо. Аз избягвам цялата тази шумотевица. Държа много на жена си. Тя ми дава всичко, защо ми е да търся друга? Ако не те кефи някоя работа или жена, по-добре се гръмни. Но никога няма да покажа жената на живота си пред медиите, И двамата не го заслужаваме“, категоричен е Вергов.

Напоследък слуховете свързват актьора с колежката му от „Открадната живот“ – Диана Димитрова. Двамата освен, че го играят влюбени на няколко пъти бяха засичани по кафенета. Засега обаче актьорът нито е потвърдил, нито е отрекъл слуха. От години той споделя страстта си съм екстрени спортове – кара мотор, сърф, колело, ски, играе хокей и неведнъж е споменавал, че жената до него трябва да споделя неговите увлечения, пише „България днес“.

Един единствен път актьорът е предлагал брак на голямата си любов Ирина Ялъмова. С бившата асистентка в тв шоуто „Невада“ обаче се разминали и са разделени от години. От тази връзка двамата имат 15 годишна дъщеря.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *