Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Всеки ден масажирайте тези две точки и вижте какво ще постигнете буквално мигновено

/
/
/
1377 Views

Общоприето схващане в китайската медицина и култура е, че има важни енергийни точка на краката, които са пряко свързани с различни части от тялото и съответни органи. Освен това те вярват, че масажирането на тези точки може да предотврати някои заболявания и да подобри общото здравословно състояние.

Точката показана на картинката е Тай Чонг между палеца и втория пръст – масажът за две минути на тази точка може да облекчи главоболието, премахва стреса и гнева, лекува болки в гърба и крайниците, нормализира кръвното налягане, облекчава менструалните спазми и е ефективно лечение за тревожност и безсъние. Полезно е също и за черния дроб-подобрява функционирането му.

В китайската медицина се смята, че стимулирането на тази точка подобрява значително функционирането на храносмилателната система, генитални болки, язви и проблеми с очите.

Ако имате някои от тези симптоми, напипайте точката между първия и втория пръст на крака, масажирайте за 2-3 секунди и направете пауза от 5 секунди, и отново, не повече от 2минути. Движението е обратно на часовниковата стрелка с лек натиск.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *