Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Вижте в какво се превърна красивата Радина Кърджилова заради забежките на агресивния Деян Донков

/
/
/
306 Views

Макар да роди само преди година, актрисата Радина Кърджилова изглежда слаба като малко момиче. Звездата от „Стъклен дом“ и „12А“ се е стопила като свещ и близките й вече започват да се безпокоят истински за състоянието й. Според запознати официалната половинка на Деян Донков е останала видимо около 45 килограма и ако не се вземе в ръце, скоро ще закъса със здравето.

Притесненията за Кърджилова никак не са безпочвени. Ако в началото на кариерата си на малкия екран актрисата беше добре сложена, с времето тя започна драстично да сваля килограми, за да достигне днешния си окаян вид. Радина не криеше факта, че спазва доста стриктни диети, а по време на работен режим имаше периоди, в които да хапва по 3 портокала на ден. Това обаче не беше от здравословни подбуди, защото плодовете щедро бяха гарнирани с цигари.

По време на бременността със сина си Христо, актрисата уж успя да се пооправи и дори качи повечко килограми. Това веднага се забеляза от колежките й, които злобно я коментираха, че няма да се възстанови лесно от тях. По време на майчинството си в името на здравето на дететоРадина не бързаше да се вталява и кърмеше малкия, дори по време на работните си ангажименти. Тогава актрисата изобщо не мислеше за диети и ограничения, защото те щяха да изсмучат полезните витамини и минерали, които трябваше да отиват при малкия й син.

Днес обаче Кърджилова спокойно може да изиграе роля на лагерник от Освиенцим след режима си за отслабване. Актрисата не само няма излишни мазнини по тялото си, но има и недостиг на такива. Най-ясно това се вижда в изпитото й лице, което режисьорите толкова много харесват, заради възможността да показва нечовешка болезненост, пише “Таблоид”.

Слуховете, че връзката й с Деян Донков не върви особено добре, наливат още повече масло в огъня на съмненията, че актрисата не е никак щастлива. Публична тайна е, че Донков от няколко месеца има връзка с младата си колежка Елена Петрова, която му партнира в „Калигула” /става въпрос за друга Елена Петрова, съименничка на популярната актриса, момиче на около 20 – б.а./. Връзката му май ще се окаже нещо повече от мимолетен флирт, коментират в Народния театър. Кърджилова първоначално не вярвала на слуховете, но вече е убедена в прелюбодейството на мъжа си и е тотално срината. В семейството почти всяка вечер имало бурни скандали.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *