Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Вижте в какъв палат живее щерката на Христо Стоичков- Мика (снимки)

/
/
/
350 Views

Това е палатът на Мика Стоичкова и Айкут , закупен от Христо Стоичков !

Разкошотия! Но разкошотия за милиони. Това е домът на Мика Стоичкова и съпруга й Айкут Рамадан в Маями.

Палатът се намира в един от най-баровските квартали и е закупен лично от Христо Стоичков като подарък за младото семейство.

Мика Стоичкова живее в палат като принцеса в Маями, подарък от Камата

Макар Айкут хич да не е от бедните, Камата пожелал собственоръчно да брои два милиона евро за къщата, за да зарадва дъщеря си. Която пък го дари с първородната му внучка Миа. Бебето се превърна в център на внимание за цялата рода и е радост за всички.

мика стоичкова

Но сега за „къщурката“ на Мика Стоичкова. Както сами бихте могли да видите, тя е ситуирана на прекрасно мясно. Кварталът е охраняем и напълно сигурен. Наоколо е чисто, красиво и поддържано. А за самата къща няма какво да се говори – като от приказките е.

Домът на Мика Стоичкова и Айкут е на два етажа, но е достатъчно огромен и просторен. В задния двор се мъдри гигантски басейн, а в къщата има три бани и шест спални. Дворът е целият в цветя и зеленина, за които се грижи специално нает градинар.

мика стоичкова

Вътре в палата има просторен дневен тракт, а всичко е обзаведено по желание на самата Мика. Тя наела най-добрите интериорни дизайнери, които реализирали и най-дребните й идеи.

Припомняме, че Мика Стоичкова и Айкут Рамадан се ожениха миналото лято в Маями. А Христо Стоичков подари цял супер доходоносен бизнес на зет си – отдаване на баровски коли под наем на милионери.

Самият Айкут обаче също произхожда от богато семейство. Което е поне малка гаранция, че не се е спрял на Мика заради парите на баща й.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *