Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Вижте щерката на Зуека, която се превърна в красив лебед, но кара бурна младост-ето защо

/
/
/
202 Views

Щерката на Зуека – Девина се превърна в красив лебед!

Тя се казва Девина. Момичето с рядко срещано име е първородната дъщеря на Васил Василев – Зуека .

зуека

Рядко се е говорило за нея, защото родителите й предпочитаха да я държат настрани от медиите.

Особено след неочаквания развод на Зуека и Нина Димитрова, породен от любовта на актьора и водещ към по-младата Ани Вичева. Както знаем, Зуека и Ани не само са законно семейство, но имат и своя малък син.

Девина обаче, която беше още малка при раздялата на родителите си, така и не успя да преглътне този факт. Момичето не присъства дори на сватбата на баща си с Ани Вичева, а днес в профила й в социалната мрежа отсъстват общи снимки със Зуека.

зуека

18-годишната вече Девина поства само фотоси с майка си и баба си, които очевидно обожава. Не това е най-важното обаче, а фактът, че девойката претърпя коренна трансформация.

Къде е грозното патенце, питат се всички, които търсят да открият в лицето й предишното момиченце с шини на зъбите и леко невзрачен вид. Е, това момиченце го няма. Отиде си, за да отстъпи място на пораснала, чаровна и красива девойка.

Както сами ще видите, Девина не прилича на себе си. Тя е станала истинска жена, която учи, интересува се от изкуство и се радва на много приятели. Баща й трудно понесъл новината, че щерка му си има сериозно гадже, с което почти живее на семейни начала. Но пък кой го пита…

зуека

„Девина пуши, ходи по купони и се е отракала доста. Да, Зуека се притеснява, но и не може две да й каже. Все пак той беше този, който заряза майка й заради друга жена. Той чувства, че отношенията с дъщеря му вече не са същите като преди. И може би точно затова е готов да направи всичко за нея“, коментират близки до Васил Василев източници.

Актьорът хранел надежди, че с годините и помъдряването, Девина ще разбере мотивите му да промени живота си. Вярвал, че ще му прости и ще дойде ден, в който тя и Ани дори ще станат приятелки.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *