Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Вижте само кой ТВ красавец заби Рут Колева- всички жени й завидяха (снимка)

/
/
/
232 Views

Вижте само кой ТВ красавец заби Рут Колева- всички жени й завидяха (снимка)

ТВ водещ се похвали, че е гадже с певицата Рут Колева във Фейсбук,

рут колева

Борислав Банев, който е познат като водещ на новините по вече несъществуващата музикална телевизия ММ, смени статуса си на обвързан със звездата.

На 28 юни Боби е навършил 40 години, а изгората му е с петилетка по-млада от него. В момента е главен редактор на електронното списание „Егоист“, а преди това е бил редактор в мъжкото списание Men’s Health България.

рут колева

От профила му става ясно, че на 5 юли е сключил брак, но развод не е упоменат. За него казват, че с часове може да говори за литература и мръсен рок, познава историята на българската и световната музика, писа „Телеграф“.

Обявлението за връзката между журналиста и певицата предизвика реакциите на приятелите им. „Горчиво! Горчиво!“, „Е, вече революцията започва“, „Зелено, зелено! Да й пазиш гърлото, че пее като славей!“ и „Чакам хубава песен“, бяха само част от първите коментари. Рут Колева повече от година не е имала сериозно гадже. Дълго време леглото й беше празно. Мъжете я зарязваха и връзките й не бяха достатъчно успешни. Последно тя бе с телевизионер, с когото се запознали в реалити шоу, където тя била участничка.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *