Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Вижте с кой живее бившата на фолк певеца Илиян и кой се грижи за детето му

/
/
/
416 Views

Бившата жена на фолк певецът Илиян – Камелия Радева се залюби с вратарят на ‚Дунав“ Русе Мартин Луков.
Бившата танцьорка не страда много и си хвана ново гадже. „Наистина сме с Камелия от известно време. Чувстваме се перфектно. Искам да кажа едно голямо благодаря за времето, което прекарахме заедно, докато бях контузен. Тя беше плътно до мен всеки ден и помагаше с каквото може. Обичаме се и сме много щастливи заедно, но за сватба изобщо не сме коментирали“, призна Мартин. 24-годишният страж дори се грижи за малкия Ицо, детето, което Камелия има от проваления си брак с Илиян.

бившата на илиян

„Разбираме се с нейното момче, Той е голям сладур, играем, ритаме топка. Когато има мачове на„Дунав“ винаги следи. Съвсем нормално е да искам свое дете един ден, но не бързаме“, разказва пред „България днес“ Луков. Той отрече да има конфликти с бившия мъж на Камелия. Дори каза, че не се познават лично.

бившата на илиян

„В добри отношения сме с Камелия заради детето. Всеки си гледа своя живот вече. Изобщо не ми се говори по тази тема, защото някои хора си правят име на мой гръб“, казва Илиян. На въпроса дали одобрява, чеМартин се грижи за сина му, фолкпевецът отговори: „Без коментар“.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *