Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Вижте родните дами, които пострадаха от манията си за красота- пластичните операции, които не им понесоха

/
/
/
262 Views

Те са жертви на „красотата“ и хиляди пъти съжалиха, че се довериха на пластичния си хирург.

 

Княгиня Калина

 

е азбучен пример за отмъщението на скалпела…

 

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски имаше едничката мечта да си коригира носа и да намали дължината му. За съжаление, резултатът беше повече от покъртителен. По ирония на съдбата,Княгиня Калина се подложи на ринопластиката малко преди сватбата си с Китин Муньос.

 

В последствие отново легна под ножа, за да поправи грешката и да върне предишния облик на носа си, но положението стана още по-трагично. Неслучайно днес води класациите за най-злополучни пластични операции, а испанските медии я сравняват с мумия, пише в. „Галерия“.

 

Ивана

 

е друг пример за нелепа пластика. От знойната красавица, станала известна с парчето „Стоп патрона“, е останало много малко. Фолк певицата първо коригира устните си, което доведе до серия от алергични реакции и повлече след себе си още операции.

 

Пайнерката качи рязко доста килограми, лицето й подпухна до такава степен, че очите й едва стояха отворени. Ивана неведнъж е споделяла в медиите, че съжалява за пластичните операции, защото организмът й не ги е понесъл.

 

Пагубни се оказаха пластиките и за

 

Илиана Раева и Дарина Павлова.

Шефката на Федерацията по художествена гимнастика просто искаше да изглежда малко по-млада и да не й личат 54-те години, изписани на лицето й. Уви, ботоксът и хиалуронът не й се отразиха добре и кожата й увисна.

 

Същият страничен ефект сполетя й Мадам Мулти Дарина Павлова. Вдовицата на Илия Павлов не успя да постигне вечната младост, но за сметка на това увековечи външния си вид в световните топ класации за най-кофти пластики.

 

Свежият си вид загуби и Мис България 2009

 

Антония Петрова.

Макар че в началото бе върл противник на операциите, в последствие наблъска джуките си с голямо количество силикон, напомпа бюста си и изпъна бръчките. Резултатът не се нрави на никого.

 

Пословична с устните си стана и небезизвестната

 

Габриела Радославова,

 

позната неслучайно като Мис Джуки. За разлика от гореизброените обаче, тя не съжалява за 7-те кубика силикон в устата, а дори напротив – гордее се с външния си вид.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *