Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Вижте от къде мъжът на Маги Желязкова извади над 30 000 лв за сватба- охранявал Мадона- вижте повече

/
/
/
218 Views

В края на септември бившата манекенка Маги Желязкова се омъжи за дългогодишния си партньор Георги Сидеров и вече се представя с неговата фамилия. Двамата организираха пищна сватба, на която присъстваха много представители на родния шоубизнес, както и най-близките им приятели, а за тържеството се изръсили с над 30 бона.

Тази сума на представлява проблем за семейството, тъй като Георги от година и половина работи за португалска охранителна компания и печели повече от добре. На доходоносната служба го уредил негов приятел, с когото в момента са колеги. Сидеров, който е бивш служител на ГДБОП, прибирал над 6000 евро всеки месец и така успял да спести средства, за да зарадва жена си с приказна сватба.

Интересна подробност е, че фирмата, в която заработва Жоро, се грижи за безопасността на поп иконата Мадона и по този начин здравенякът станал част от антуража й. Музикалната звезда от известно време притежава луксозно имение край Лисабон и Сидеров имал задължението да го охранява и да се грижи за сигурността на собственичката.

Бившата барета от Стара Загора е подписал договор за конфиденциалност, така че няма право да разпростряна подробности за работата си. Той заявил на жена си, че дейността му е строго секретна и я предупредил да не раздухва информацията наляво-надясно, затова и манекенката мълчи по въпроса защо планира да се премести в Лисабон.

Неотдавна смуглата красавица сподели, че е влюбена в португалската столица и иска да живее там, така че е въпрос на време с мъжа й да се изнесат от България. Заради сватбата Сидеров си взел кратък отпуск, но съвсем скоро отново ще отлети за слънчева Португалия със съпругата си

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *