Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Вижте опасната ВИП диета на знаменитостите, която се разпространява от ухо на ухо, но води до тежки последици

/
/
/
210 Views

Опасна диета с фатален изход е станала изключително популярна сред родните звезди. Актрисата Радина Кърджилова, моделите Ирен Онтева, Венета Харизанова и много други са жертви на жестокия хранителен режим, който води до анорексия и булимия.

 

Това разкриха пред „Галерия“ източници от родния хайлайф, свидетели на безмилостния начин, по който се съсипват звездите. Диетата се разпространявала само сред отбрани ВИП знаменитости и се състояла основно от суровоядство, жестоко гладолечение и хранителни добавки за отслабване със съмнителен произход.

 

Пресен пример за ужасяващите последици от диетата е половинката на Деян Донков.Радина Кърджилова е станала кожа и кости,макар че роди само преди година. Близките й отдавали рязкото отслабване на проблемите, които имат с Донков. Публична тайна е, че актьорът вдига постоянни скандали на Радина и често й посяга. Причината за слаботелесната й фигура обаче не се дължи на нерви, а на суета, научи „Галерия“. Веднага след раждането актрисата се подложила на въпросната тайна диета. Радина била вманиачена по тялото си и искала светкавично да отслабне. Гладуването било толкова брутално и изтощаващо за организма, че Кърджилова на няколко пъти колабирала на снимачната площадка.

Запознати коментират, че Радина вече има сериозни здравословни проблеми заради опасната диета. „Неведнъж сме я засичали да повръща в тоалетните. В същото време не се храни и проявява признаци на булимия“, загрижени са нейни колеги от Народния театър.

Не по-малко плашещо е положението при моделката Ирен Онтева.

Бившата жена на плейбоя Христо Сираков поддържа 42-годишното си тяло с ВИП диетата от няколко години. Последиците при нея са направо трагични и последните снимки недвусмислено го доказват. Моделката е заприличала на подвижен скелет.

опасна диета

Същото се отнася и за нейната колежка Мисис България 2011.Венета Харизанова е станала призрачно слаба вследствие на глад. Красавицата твърди, че дължи фигурата си на упорити тренировки във фитнес залата, но източници разкриват, че всъщност е поредната жертва на опасната диета. Въпреки анорексичния си външен вид, Венета не спирала да спазва жестокия хранителен режим и както се вижда – продължава да слабее.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *