Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Вижте младото гадже на топ психоложката Ани Владимирова, на което тя отказа брак за трети път (снимки)

/
/
/
243 Views

Вижте младото гадже на топ психоложката Ани Владимирова, на което тя отказа брак за трети път (снимки)

Една от най-чаровните психоложки Ани Владимирова е била отбой в личния си живот. Терапевтката, която доста младее за своите 50 години, окончателно е отказала брак на гаджето си Милен. С повече от десетилетие по-младият кинезетерапевт, който носи на ръце любимата си, за трети път поискал ръката й, но получил сразяващия отговор „не.”

ани владимирова

Ани надълго и нашироко обяснила на приятеля си, с когото живее от години, че не вижда смисъл в брачните клетви и размяна на пръстени, след като са си дали обет без излишни ритуали. Топ психоложката признала на половинката си, че не желае да влиза в ролята на жертва, която познати и недоброжелатели сочат с пръст и одумват, че злоупотребява със занаята си и с уменията си на терапевт, за да омая младото си гадже. „Да си останем така, нали се обичаме и се разбираме чудесно, да не го разваляме”, приключила въпроса Владимирова.
ани владимирова
Доскоро Ани не давала ухо на клюките и злостните одумки зад гърба си, но откакто мина в „Клуб 50”, станала по-чувствителна към хорското мнение. Терапевтката се дразнела от злобните подмятания, от недоброжелателните погледи и от откровените хули по неин адрес, пише “Таблоид”. Ани си давала сметка, че е излишно на тези години да скрепява със сватба интимната връзка, затова и убеждавала Милен хич да не мисли за Менделсон, а да се наслаждава на свободата и любовта. Приятелите от тесния им кръг разказват, че кинезетерапевтът бил като омагьосан от половинката си и я слушал за всичко.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *