Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Вижте компроматите, които излязоха срещу Джулиана Гани и нейната майка

/
/
/
427 Views

Съдба, почти като в индийски сълзлив сериал има плейметката Джулиана Гани, която бе сред финалистите на „ВИП Брадър”, узна HotArena.

Пищната красавица, израстнала в пловдивския квартал „Тракия”, от малка се отличавала със своята любознателност. Важна роля за възпитанието на красавицата изиграла майка й Екатерина, която в града на тепетата наричали Веселата вдовица. Прякора й идвал от трите фатални брака, които дамата имала, но по волята на съдбата завършили със смърт на двама съпрузи и бягство от семейното огнище на третия. Първият й съпруг починал скоро след брака от токов удар. От съпруг №2 красавицата имала момче, което днес работи като свещеник и води далеч по-различен живот от този на природената си палава сестра Джулиана. Неговият баща се разболява от скоротечен рак и умира. Тогава идва място за мъж номер №3 – прословутия ливанец Абдул Гани, който никой в града не е виждал.

Говори се, че Екатерина от години била със спорна репутация в Пловдив. Позастарялата хубавица имала остър конфликт и с дъщеря си от първия брак, на която казала: „Или се жениш, или отиваш да работиш с другите момичета”. Така постъпила и с Джулиана, която запознала да излиза със свои богати приятели. Далеч преди да навърши 16 години, Гани се принудила да танцува еротично пред мъже, тип „чичко-паричко”.

Родителката дори влязла в ролята на сватовница, като настоявала малката щерка да й се отчита. Това влошило отношенията им. Двете започнали да се карат и замерят с домашна посуда – като се почне от вилици и лъжици, та се стигне до тенджери, които прелитали през балкона и падали на тротоара. Свидетели на препирните им ставали съседите, които от учтивост се правели, че нищо не чуват и виждат.

Джулиана си плаща за почти всяка медийна изява, както и за титлите от различните конкурси за красота. Финансирането на пиар акциите й идват от нейни богати любовници, защото тя никога не е работила нещо друго, че да има доходи. Сред благодетелите й навремето беше Христо Сираков, както и негови приятели. Мълви се, че след участие в конкурс за красавици, бамбината се отблагодарила за вниманието на баровците с чутовни изпълнения.

„Израснала е в покрайнините на Пловдив, в квартал „Тракия” и никога не е живяла охолно. Най-често двете с майка си се обиждали на „нищожество” и „изчадие”.

Джулиана живее в скромен апартамент, в който е прибрала и съпруга си. Тя наистина е най-бедният съквартирант във „ВИП брадър”, колкото и да се сърди. Пазарува си дрехи от така наречените ку-ку бутици. Не влага пари в тоалети, а в цици, устни и коси. Скъпи дерхи й купуваше единствено Роман Стоичков, който живее в столичния квартал „Горубляне”, в една стара къща, където няма дори и баня. И Джулиана беше там, нищо че се пише голяма звезда. Докато живееше с Роман, приемаше ангажименти като момиче на повикване – уж за танци де, не за нещо друго. Така се запозна с пещерския бизнесмен Коко.

Той се влюби в нея и започна да я ухажва със скъпи дрехи и букети. Тя уж му пристана, но не се отказа да палува и с други мъже – предимно доктори и бизнесмени от Пловдив и Асеновград. И тогава стана голям гаф. Джулката беше хванала срамна болест от един доктор. Натресла я на Коко, а той – на съпругата си. Така законната му жена разбира, че благоверният си има любовница и му оформила здрав скандал. Коко я заряза насред улицата – с огромни финансови дългове и неизпълнено обещание за големи цици.

Запознати издават, че любовта със съпруга й Станимир Ташев също няма да трае дълго, въпреки че бе обявена като голяма тръпка в шоуто „ВИП брадър”. Станимир бил родом от Димитровград, момче от „махалата”, което нямало постоянна работа и доходи, ако не броим постоянното му кибичене във фитнес салон. Преди да срещне Джули, той бил под крилото и опеката на бизнес дама от града на Митко Пайнера, по-голяма от него с няколко лазарника.

Блондинката решила да сключат брак преди участието й във „ВИП брадър”, защото това „щяло да бъде пиарско”. Сватбата се състояла два месеца преди шоуто. Вероятно с хонорара от участието си, красавицата ще заведе любимия мъж на екскурзия в чужбина, тя има добро сърце и съчувства на бедните, но няма приятели. Дори за кума на сватбата си покани продавачка от магазин в столичния квартал „Слатина”, където е живяла, защото се е изпокарала с всички жени около себе си”, подозират запознати с навиците на топ моделката.

Към завоеванията на Джулиана Гани спада и Николай Бареков. Той също участвал в плащането на сметки на фурията от модния подиум, но предимно телефонни. Мускулестият Богомил Брезин, носител на титлата „Мистър Менхът” за 2011-а също е сред мъжете, оплетени в любовните мрежи на дългобедрата хубавица.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *