Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Вижте кой всъщност е 13 години по-младият мъж на Мария Илиева

/
/
/
858 Views

Истината: Ето кой всъщност е Георги Михайлов – бащата на бебето на Мария Илиева!

Мария Илиева ще роди съвсем скоро, а интересът към нейния избраник не спада!

Певицата Мария Илиева си е избрала за мъж доста интересна личност. Георги Михайлов е човек с разнородни таланти.

Мария Илиева и Георги скоро ще са истинско семейство

Един от тях е футболът. Жоро е на 27 г., но вече се води бивш футболист. Той е имал кратка професионална кариера, завършила безславно в гръцки отбор.

Футболните си умения Георги ги е наследил от своя баща Иван Михайлов, който е юноша на ЦСКА. През 80-те години той се е подвизавал с червената фланелка, но контузии слагат бързо край и на неговата кариера.

В семейството обаче футболът е издигнат на пиедестал. Сестрата на любимия на Мария Илиева, също се занимава с този спорт. Тя е с 4 години по-малка от своя брат и играе в колежанската лига на САЩ.

Семейството на Георги Михайлов е добре финансото, но слуховете за това, че той е милионерски наследник, се оказаха мит. Всъщност е обикновен млад мъж, който търси щастието си в чужбина.

В момента Жоро следва висше образование в Белгия. Заради увлечението си по футбола, той закъснява с ученето и затова все още е в началните курсове.

По всичко личи, че Мария Илиева ще издържа бащата на детето си, поне в началото на съвместния им живот. Певицата е мегазвезда у нас и печели предостатъчно.

Въпреки че Мария е почти на 40 г., а Георги само на 27 г., двамата са планирали това бебе и желаят да остареят заедно. Остава само да им пожелаем да бъдат много щастливи и да се оженят след раждането на детето.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *