Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Вижте какво направи Димитър Рачков, за да забрави Мария Игнатова

/
/
/
171 Views

Вижте какво направи Димитър Рачков, за да забрави Мария Игнатова

Димитър Рачков иска да се отърве от всичко, което му напомня за Мария Игнатова

Димитър Рачков не желае да си спомня за Мария Игнатова. Любимецът на зрителите иска да се отърве от всичко, което му напомня за нея. Само преди дни той се е разделил с имота си в Панчарево. Просторният апартамент, който се намира в луксозен комплекс, е бил закупен чрез ипотека.

Комикът имал планове да заживее в него с любимата си. Двамата се заели с обзавеждането на дома. Тъй като всичко в него му напомня за Мария Игнатова, тв водещият решил да се отърве от въпросния апартамент.

Жилището вече е собственост на неговия колега Кирил Киров, по-известен като Кико. Той е режисьор в „Господари на ефира“, Х-фактор и хитовата поредица „7 часа разлика“.

Комикът успял да изплати ипотеката за 4 година. Последната вноска по нея направил след продажбата на жилището.

В момента той живее в по-скромен като площ имот, който също се намира в Панчарево. Новият дом на Димитър Рачков също е част от луксозен затворен комплекс, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Истинската причина за раздялата му с Мария Игнатова така и не стана ясна. Версиите в медиите са безрброй. Една от тях гласи, че блондинката е била бременна, но прекъснала бременноста си без да обсъди този въпрос с комика. След като научил за случилото се, Димитър Рачков преценил, че няма смисъл връзката им да продължава.

Друга версия гласи, че главният виновник за краха на връзката е комикът. Според твърденията, той постоянно кръшкал на Мария.

Тя до последно си затваряла очите. Но търпението й се изчерпало след като Димитър Рачков решил да й сложи рога с една от адреналинките. Същевременно той постоянно обвинявал любимата си в изневяра и се съмнявал в нея.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *