Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Вижте какво е казала майката на Алекс Богданска на новия си зет- това дава отговор на въпроса “Истински ли е бракът им”

/
/
/
280 Views

Вижте какво е казала майката на Алекс Богданска на новия си зет- това дава отговор на въпроса “Истински ли е бракът им”…

Зрителите на „ВИП Брадър“ от самото начало не вярваха за „възкръсналата любов“ между Дани Петканов и Алекс Богданска. За капак от предаването решиха дори да ги оженят във формата. Въпреки това непосредствено след венчавката им плъзна горещата мълва, че адвокати вече подготвяли документите за развода им. Сеирите от страна на младото семейство обаче нямат край.

Те гостуваха заедно в сутрешния блок на Нова телевизия. Там решиха да разкажат за „голямата си любов“ и имат ли проблеми със семействата си заради стъпката, която направиха във формата. Родителите им одобрявали брака, увериха реалити героите. Младото семейство вече се е срещнало лично с майката, бащата и брата на Алекс. Те приели зет си радушно. Направили дори сватбени подаръци на двойката. „Майка ми поиска от Дани само да ме уважава и обича”, каза Алекс. От два дни насам семейство Петканови вече живеят заедно. Казват, че се радват на реакцията на хората, които ги поздравяват и се снимат с тях на улицата. Категорични са, че са оставили лошото зад гърба си и в съвместния им живот няма да има повече изневери и скандали.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *