Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Вижте какви облаги ползва Деси Банова благодарение на връзката си с Росен Плевнелиев

/
/
/
198 Views

Синоптичката Деси Банова намаза охрана и вече е като чалгаджийките с богати любовници, около които се въртят бодигардове. Гардове от НСО пазят любимата на президента от 2012 до 2017 Росен Плевнелиев, тъй като самият той по закон ползва охрана дори и след напускането на “Дондуков” 2. Това пише в. “Уикенд”. Деси и Росен са засечени с мощен държавен “пазач” на излизане от сградата на Нова телевизия, където дадоха първото си съвместно интервю при Гала за любов си и голямата семейна драма, сполетяла Плевнелиев.
38-годишната блондинка се ползва с куп привилегии покрай вече бившия президент. Тя се вози на задната седалка до него в бронирана лимузина. На излизане от телевизията мощният като канара бодигард се движел плътно зад бившия държавен глава, а самият Плевнелиев кавалерствал на Даси, като й отворил задната врата. Двамата са се прибрали в любовното им гнездо в двуетажната къща на Плевнелиев в затворения комплекс “Резиденшъл парк София”.
Романтичната връзка на президента лъсна преди около месец. Първо Росен Плевнелиев съобщи, че се е развел с Юлияна, а седмица по-късно Деси гостува на Гала и съобщи, че се е разделила с бащата на 6-годишната си дъщеря Ивайло Граховски и че има нов мъж в живота й. Двамата бяха много одумвани за избора да дадат съдбоносното съвместно интервю именно в предаването на Гала, където се готвят манджи, докторки показват болести на матката и светски персони бистрят просташките изцепки на брадърите.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *