Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Вижте какви хонорари получава поп фолк певицата Камелия и защо- не е за вярване

/
/
/
280 Views

Вижте какви хонорари получава поп фолк певицата Камелия и защо- не е за вярване

Иконата на попфолка Камелия ще стане истинска милионерка в края на годината.  Турнето на певицата в САЩ, стартира на 20 октомври и ще завърши на 2 декември. От обиколката в Чикаго, Лас Вегас, Вашингтон, Денвър, Бостън, Сиатъл и Ню Йорк Ками ще прибере близо 100 бона, при това цялата печалба ще е за нея, тъй като няма музикална компания и продуценти, с които да дели.

Декември месец пък графикът на Камелия е запълнен до дупка.  След като напусна „Пайнер“ Камелия трупа пачка след пачка, макар че не е сред топ имената в бранша, тя се радва на значителен интерес заради неостаряващите си парчета.  Откакто е сама Камелия лавира с хонорара си, но не пада под 4 бона. По време на изявите си пее на живо, а от няколко години води със себе си и духовия оркестър „Виво Монтака“.  „Когато Камелия пее, клубовете се пръскат по шевовете.

Не можем да си обясним това явление, тъй като от години не е издавала хит. Има в нея някаква магия, умее да прави купон. Комуникацията й с публиката е ненадмината. Не се надува и вероятно това я държи актуална“, споделя пред ШОУ управител на софийска чалготека.  Отделно от ангажиментите на сцената, банковата сметка на Ками ще набъбне и с участието й в”Гласът на България“, откъдето като ментор ще прибере поне 50 хилки.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *