Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Вижте какви ги върши Цветанка Ризова в столичен пиано бар- най- накрая реши да бъде щастлива, коментират близки до водещата

/
/
/
253 Views

Да й се ненадяваш на Цветанка Ризова. Водещата, която от години сме свикнали да виждаме в строго облекло и занимаваща се единствено със сериозни политически въпроси, скъса синджира, пишe Kлюĸи.бг.
При това в обятията на непознат и по-млад от нея мъж. С когото не спря да се забавлява и да се натиска в петък вечер. Случката се разигра в пиано бара на Пейо от старото предаване „Имате поща“, където Цветанка Ризова отиде в компанията на една дама и на въпросния жребец.

цветанка ризова
Ако в началото клиентите си мислеха, че може би Ризова е отишла в бара с двойка приятели, то бързо си промениха мнението. Защото тайнственият мъж не спираше да прегръща и да гали именно Цветанка. А другата жена явно бе само тяхна позната или поканена за парлама.
Още не е ясно кой е господинът, с когото Ризова очевидно се чувства повече от прекрасно, но може би скоро ще узнаем самоличността му. Истината е, че водещата може да прави, каквото си поиска, защото вече е щастливо разведена с мъжа си Анатоли.
Припомняме, че години наред Анатоли й слагаше огромни еленски рога с разклонения. А Цветанка стоически понасяше изневерите му. Само и само да запази брака си и всичко, в което е вярвала, тя давала не един и два шанса на благоверния си.
„Докато в един момент осъзна, че годините си минават, а тя по-млада няма да стане. Тогава реши да тегли чертата и да бъде щастлива. Със или без развод зад гърба си“, коментират близки до нея източници.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *