Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Вижте каква е истинската причина Марияна Попова да наруши подписания договор за влизане в Биг Брадър- ще става “мис силикон” и още

/
/
/
157 Views

Мариана Попова няма да участва в тазгодишния сезон на Биг Брадър – „Most Wanted”, въпреки че първоначално е подписала договор с риалити шоуто. В светските среди упорито върлува слухът, че гласовитата певица е отказала участие, защото претърпяла скорошна естетична интервенция.

 

 

Мариана се подложила на леко уголемяване на бюста, като според мълвата, за това се е доверила на пластичния хирург д-р Ангел Енчев. И тъй като Мариана е все още в период на възстановяване, преценила, че няма как да приеме поканата на продуцентите на „Биг Брадър”. Както е известно, след уголемяване на бюста известно време всяко, дори и най-малкото движение, предизвиква неистова болка и силен дискомфорт. Така че действително е немислимо участие в шоу, защото е необходима дори помощ при преобличане, а какво остава за изпълняване на мисии, изискващи физическо натоварване, писа „Уикенд“.

 

 

Дали Мариана Попова действително се е подложила на интервенция за уголемяване на бюста и именно това е причината да откаже да влезе в Къщата, все още е само в сферата на догадките. Все пак в светските среди коментират, че в момента певицата се възстановява, а неотлъчно до нея е любимият й Веселин Плачков.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *