Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Вижте какъв красавец е синът на Сашка Васева (снимки)

/
/
/
487 Views

Синът на Сашка Васева се превърна в същински красавец ! Вижте

Синът на Сашка Васева стана модел, Христо-Никола се превърна в голям красавец.
Синът на Сашка Васева започна кариера на модел. Христо-Никола е търсен от много модни агенции с предложения за работа. Красивият наследник на поп фолк дивата се радва и на цяла сюрия обожателки. От които не може да се отърве.

синът на сашка васева
Момчето на Сашка вече е на 17 години. За него казват, че е одрал кожата на майка си. Младежът е гордост за семейството си и те във всичко го подкрепят. Особено впечатление правят зелените му очи, които е наследил от родителката си. Погледът му е толкова пленяващ, че кара почитателките си да им омекват краката щом ги погледне.
Христо вече прави първите си стъпки като модел. Още през тази пролет тийнейджърът успешно направи своя дебют на червения килим. Наследникът на певицата, която в момента е една от съквартирантките в риалити формата „ВИП Брадър” има определено влечение към шоу бизнеса подобно на своята родителка, предават от новинарското електронно издание blitz.bg.
Не случайно Васева се отказа от мисията на Големия брат. Тя смята, че достойнството на сина й е много по-важно от това да си навлече гнева на останалите в Къщата като недопусна да стане за смях и да го излага.
Красивият тийнейджър следи участието на майка си в „ВИП Брадър” и всеки път я подкрепя като си дава гласа за нея.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *