Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Вижте как живее днес Мила Гешева- красавицата, обвинила малък Тошко в изнасилване

/
/
/
868 Views

Красавицата, която вгорчи живота на Малък Тошко и го тикна в затвора, се върна от Швейцария с ново гадже.

Скандалната студентка Мила Гешева, която обвини внука на Тодор Живков – Тодор Славков, в изнасилване преди близо 30 години и го накара да се крие по села и паланки от правосъдието, отдавна е простила на комунистическото отроче.

малък тошко изнасилване

Красавицата, която живее в Швейцария, се завърна у нас за кратка почивка с младия си приятел и сподели няколко думи за драмата от 1988 г. „Всички гаври са забравени и простени. Онова, което се е случило с момичето Мила, няма нищо общо с жената Мила. Не желая злото никому, в крайна сметка човек винаги остава сам със съвестта си”, лаконична бе Гешева.

Близо 18 години се точи делото срещу Тодор Славков и унгареца Жолт Хайду за изнасилването на социалистическата старлетка, станало на 10 юли 1988 г. Едва през 2005 г. съдът постанови, че Малък Тошко и аверът му са невинни, макар внукът на Тато да излежа две години в пандиза. Повечето от 26-те свидетели по мегаделото вече се преселиха в отвъдното. Загина и следователят Янко Димов, а зареждалият със свежа плът компанията на Тошко – Владо Пъпката,бе прегазен от кола.

Основният участник в драмата – Мила Гешева, пък отдавна живее далеч от българските драми в швейцарския град Лугано. Красавицата бе омъжена за местния бизнесмен Феличе Лепоре, но двамата се разделиха преди няколко години. Сега Мила живее с десетина години по-млад мъж. В интерес на истината столичанката, дори и прехвърлила 40-те, все още сериозно хваща окото, но не се изявява като златотърсачка и е доволна на скромния живот с младия си приятел. Именно такава бе една от основните версии на защитата в делото за изнасилване срещу Тодор Славков – че младата дама се е опитала да „захапе кокала”, като изцоца облаги от отрочето на висшата партийна номенклатура.

малък тошко изнасилване

Бащата на красавицата – Милети Гешев – бивш полковник от ДС и самоук поет, се мъчеше да разбие разхайтения имидж на щерка си до своята внезапна смърт през 2005-а, макар още тогаваМила да се подвизаваше зад граница. Нароченият за насилник Тошко пък се изгаври с момата в типичния си дебелашки стил след участието си във „ВИП Брадър”, като я покани в телевизионен ефир да му стане съпруга.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *