Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Вижте как е изглеждал Д-р Тасев от “Откраднат живот” преди мускулите (снимка)

/
/
/
199 Views

Наум Шопов, който стана известен с участието си в “Откраднат живот”, може да се похвали с доста атлетично тяло. Доктор Тасев, както е познат сред феновете на сериала, е запален фен на фитнеса и редовно посещава залата, за да поддържа мускулите си.

Освен това, студентът по медицина се храни здравословно, за да бъде във форма. За да мотивира още хора да последват примера му, вчера актьорът качи колаж от две свои снимки в Instagram. Едната е заснета преди 5 години, преди да започне да тренира, а другата тази година. Както може да видите сами, той е успял невероятно много да преобрази тялото си.

откраднат живот

Ето какво написа и Шопов на феновете си: “Разликата между тези две снимки е малко над 5 години. Преди 5 години влязох за пръв път в залата с идеята, че искам да променя начина, по който изглеждам. Нямах абсолютно никаква идея как се изпълняват упражненията и как се използват машините, но бях силно мотивиран от идеята.

Постепенно се научих как да тренирам, кога да почивам и как да се храня. Дължа да подчертая, моята промяна е абсолютно натурална. Не го казвам, за да оправдавам, а за да ви покажа, че е възможно да промените изцяло физиката си, без да прибягвате към каквито и да е било субстанции. Щом аз мога, значи може всеки. Не чакайте понеделник или Нова година, а отивайте към залата. Първата крачка е най-трудна!”

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *