Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Вижте истинската причина за раздялата на спортния министър Красен Кралев и новинарката Виктория Петрова

/
/
/
1039 Views

Истината за раздялата на Виктория Петрова и Красен Кралев излезе наяве

Лъсна истинската причина за раздялата на Виктория Петрова и Красен Кралев. В основата на всичко стои красивата новинарка. Очарователната Вики сама пожелала да сложи край на връзката си със спортния министър.

Двамата се разделили още преди два месеца. Въпреки това, Красен Кралев прави отчаяни опити да се съберат.

Красивата новинарка първоначално заявила на любимия си, че не е свикнала да живее с друг човек и предпочита да се прибере в апартамента си. С това оправдание тя напусна луксозния палата на министъра в Драгалевци.

Очарователната тв водеща се изнесла преди два месеца, но с уговорката, че връзката им ще продължи. В основата на решението й стоят най-обикновени битови проблеми.

Битовизмите буквално отровила любовта на Виктория Петрова със спортния министър. Затова тя решила, че е по-добре да се изнесе от дома му и връзката им да продължи по този начин.

Малко след това, красавицата променила мнението си. Тя преценила, че е по-добре да приключи връзката си с министъра, защото сама се чувства по-добре. Виктория Петрова споделила с Красен Кралев, че иска да останат само приятели.

Министърът е съкрушен от решението й. И въпреки, че раздялата им вече е факт, той все още не е изгубил надеждата, че двамата ще се съберат отново.

Това не е първата драматична раздяла за Красен Кралев. Преди няколко години го напусна съпругата му Жасмина. От нея той има дъщерика на име Криста. След раздялата им момиченцето остана да живее при него.

Поредната любовна драма спортният министър преживя след раздялата си с певицата Мария Илиева. Двамата дори стигнаха до годеж. Министърът й подари скъп годежен пръстен. Но тя го заряза заради доста по-младия от нея певец Наско Колев, пише Хот арена.

Виктория Петрова също има една драматична раздяла зад гърба си. Преди няколко години тя преживя развод, след като любимият й изневери с миска.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *