Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Вижте чий брак Ива Екимова едва не съсипала и то още, докато Дими от “Сленг” е бил още жив

/
/
/
219 Views

Вижте чий брак Ива Екимова едва не съсипала и то още, докато Дими от “Сленг” е бил още жив
Ива Екимова едва не разрушила брак, граден с години!

Пиарката Ива Екимова не си поплюва. Но не само в работата, а и в личния живот. Особено що се отнася до известни и перспективни мъже, пише вестник „Ретро“. Оказа се, че тя е била на път да разруши брак, граден с години.

Ива Екимова била любовница на Коко Каменаров зад гърба на Радина Червенова

А именно този на водещата Радина Червенова и новия шеф на БНТ Коко Каменаров. Ива Екимова била любовница на Коко, още докато съпругът й Дими от „Сленг“ бил жив.

Двамата се запознали случайно на едно от многото светски събития в столицата. Това се случва само месеци, преди фаталната катастрофа с мотор на Дими. Екимова моментално хвърлила око на Каменаров и започнала да го омайва така, както само тя си знае.

„Пред него, както и пред други хора, тя минаваше с номера, че се чувства самотна, неоценена и дори потискана от Дими. На няколко пъти сме чували и че я биел, което е пълна измислица, тъй като с пръст не я е докосвал“, коментират близки до обкръжението й източници.

Коко Каменаров обаче не се хваща на въдицата на Ива Екимова. Да, той изневерява на прекрасната си съпруга с нея, но пиарката му била само за разтуха и забавление. Това поне твърдят познатите му, пише Ретро.

„Удивени сме от способността на жени като Ива да се намесват в чужди семейства и да гледат само личната си изгода и желания. Горката Радина Червенова е жена с достойнство, морал и завиден интелект. Тя по-малко от всички заслужава подобни унижения в живота си“, убедени са източниците.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *