Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Виктор Николаев в гореща афера с топразследваща журналистка- вижте коя е тя и развежда ли се водещият

/
/
/
226 Views

Виктор Николаев в гореща афера с топразследваща журналистка- вижте коя е тя и развежда ли се водещият

Виктор Николаев бе спипан в гореща афера с колежка

Виктор Николаев завихри нов любовен скандал в Нова. Водещият на „Здравей, България” е спипан в гореща свалка с колежката си Миролюба Бенатова.

Водещият и новинарката излизат заедно от сградата на телевизията, винаги хванати за ръце. Те не спират да си говорят и да се смеят заедно часове наред.

виктро николаев

Виктор Николаев е щастлив с новата си тръпка

Скоро двамата журналисти отново бяха ловнати да се държат за ръце, на излизане от работа. След като не спираха да си говорят и заливат от смях се метнаха във возилата си. Но се разделиха за кратко. Защото пристигнаха в малко заведение в задънена уличка. Където в сладки приказки и усамотение останаха да си хортуват повече от пет часа, пише Ретро.

Малкото клиенти на заведението останаха удивени от показната близост на двамата. Те обаче останаха глухи за останалите в кръчмата, като не спираха да си говорят и заливат от смях.

Виктор Николаев

Пипнаха Виктор Николаев в гореща свалка с Миролюба Бенатова

„Двамата са почти непрекъснато заедно. Виктор идва рано на работа и остава късно следобед в медията, за да подготви нещата за следващия ден. В повечето случаи Миролюба няма никаква работа, но се мотае, за да го изчака.

За никого не е тайна, че между двамата има нещо повече от приятелство, както твърдят. Те са почти връстници и се разбират с половин дума. Имат еднакви цели и си говорят на един език”, разплитата очевадната истина за любовната им афера колегите.

Нещата между Виктор Николаев и съпругата му Людмила Железова отдавна зациклили. С осем години по-възрастната от него водеща в БНР се виждали рядко, поради натоварените си графици. А и пътищата им вече се разделяли.

Той предвидливо инвестирал в ново жилище в центъра на столицата. Именно то попадна в полезрението на евродепутата Николай Бареков, който предизвика ревизия от НАП, за да се види с какви пари е купен. Семейното жилище било на Людмила и то оставало на нея и дъщеря им Дара при евентуален развод.

Едва ли Виктор Николаев ще се остави Людмила сама да го изгони. Предвид близоста му с Миролюлба Бенатова, за която вече знаели много хора.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *