Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Веселин Плачков готов на всичко за Марияна Попова- вижте само какво казва за бъдещето си с нея

/
/
/
189 Views

Актьорът Веселин Плачков и Мариана Попова се запознават преди две години в труден за него момент и след година приятелството им прераства в любов.
„В един момент нещата просто се случиха и ние се усетихме на едно друго ниво. Любовта не се планира и не може да се обясни. Нещата се случват със или без наше желание”, разказва Плачков пред сп. Love Style.
“Щастлив човек съм, че срещнах Мариана в живота си и имам привилегията да комуникирам с толкова чист човек като нея. Тя е истинско богатство! Благодарен съм за възможността толкова талантливо чудовище като нея да вечеря и да ми обръща внимание – да се обичаме, да се радваме и да бъдем един до друг”, споделя Веселин. Той признава, че с половинката му са много еднакви, което хем е пречка, хем е плюс в отношенията им.

Дъщерите им – Андреа и Мария Магдалена от техните предишни връзки се разбират прекрасно и живеят хармонично. Неговата наследница приела промяната в личния му свят съвсем нормално.

„Никакви страшни катаклизми не е имало нито в семействата ни, нито при децата. Не сме имали нужда от психолози и дълги разговори, за да обясняваме. Преди отношенията ни не са били в ред, сега децата виждат, че всичко е нормално, и казват, че щом ние сме щастливи, и те са добре. С бившата ми жена също сме в нормални отношения. Уважаваме се и си помагаме в отглеждането на детето”, разкрива Плачков.

Веселин коментира и дали мислят за общо дете с Мариана: „За момента мога да кажа, че имаме две прекрасни деца и ако съдбата е рекла, ще имаме още 12. Когато се превърне в самоцел, то обикновено не става, затова не искам да давам еднозначен отговор”, казва още актьорът.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *