Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Венета Райкова забогатя благодарение на голямата тайна на Косьо Самоковеца- вижте каква е тя

/
/
/
257 Views

Просперитетът, който в последните години Венета бележи в личен и професионален план, се дължи на отчасти на сочения за един от най-големите контрабандисти на прехода – Косьо Самоковеца.

Наред с езотеричната литература, на която е запален фен, блондинката от Попово попаднала на томче за убитите криминални босове в България. По-късно Венета отчела този факт като знак от съдбата, попадайки на пасаж, от който научила, че Косьо Самоковеца е бил посветен в силата на мисълта и от книгите на духовните водачи се е научил да я използва по най-ефективния начин.

Самоковеца споделя, че благодарение на тайна, която прилага в живота си, за няколко години е сбъднал всички свои мечти. Купил си апартамент 300 квадрата на пъпа на София, на стените на който висели картини от Майстора и Златю Бояджиев, построил хотела си в Боровец, подкарал и джип Мерцедес. Сдобил се с жилище и три бутика в Лондон. Друг е въпросът, че всичко това сее случило с незаконни дейности, пише „Ретро“.

Изненадана от разкритията му, Венета си купила настолната книга на Косьо „Най-великият търговец на света“ от Ог Мандино. Извадила 10 изречения и си ги повтаряла всеки ден. С тайните на Самоковеца и наученото от книгата, Райкова спечелила 75 000 лева от „Сделка или не“, по същия начин се сдобила и с апартамента си.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *