Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Ваня Щерева реши да се изгаври с Джино, но се получи много лошо- вижте как я нападнаха

/
/
/
166 Views

Неосъществената певица и актриса, а сега и писателка, Ваня Щерева се опита да оригиналничи за сметка на Джино Бианкалана, който преди дни стана за втори път „Любимата звезда на България“.

Ваня написа на стената си закачливо послание: „Ми чудя се как да впечатля Джино. Представям си как се запознаваме. И ме пита с какво се занимавам. Пиша книги, отговарям. Е, имам ли шанс? Що все на мене бе тоя лош късмет…“.

Малко след това бе захапана от своя последователка в социалната мрежа: „Не е лошо, преди да се опитате да го впечатлите, да се запознаете с пунктуацията в българския език. Пропуснали сте поне три запетайки, а след „пиша книги“ би трябвало да е тире“. Пишман писателката се опита да се измъкне от конфуза:  „Относно пунктуацията – вашите „пропуснати“ запетайки са моят глас, който казва точно толкова равно изречението, което е без запетайки – то така си звучи просто. Харесвам писаното да има звук. Относно „впечатляването“ – хубаво е хората да имат чувство за хумор, но никой не е виновен, когато го няма“.

Но Щерева отново стана за смях и бе довършена с няколко изречения: „Пропуснатите запетайки не са мои, а Ваши. Вашата неграмотност не е липса на чувство за хумор от моя страна, тя си е просто неграмотност. Писаното не се сдобива със звук чрез липсата на пунктуация, не се заблуждавайте. Напротив – тя има за цел да придаде звучене. В случая можем да употребим поговорката: „Присмял се хърбел на щърбел“. За Вас и Джино става дума“, написа отново последователката на Щерева, с което сложи край на спора и прати Ваня в ъгъла.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *