Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Ваня Щерева хлътнала здраво по Тото- помага му в бизнеса

/
/
/
173 Views

Рапърът Тото, който спечели тазгодишното издание на „ВИП Брадър”, все още поддържа приятелски отношения с бившата си съквартирантка Ваня Щерева. Двамата се сближиха по време на престоя си в Къщата, но дружбата им продължава и до днес. Нещо повече – писателката е решила да удари едно рамо на изпълнителя, като подпомага бизнеса му с рекламни тениски.
От известно време Йонислав Йотов -Тото и дуетната му половинка Лъчо припечелват не само от участия, но и от продажба на тениски и чаши. Рапърите въртят онлайн магазин, където пробутват на феновете си артикули с логото на групата им „СкандаУ”.

За да помогне на добрия си приятел Тото в търговията, Ваня Щерва също се включи активно в продажбата на тениски. Всяка година певицата и писателка организира изложението „Хендмейд Фест”, където представя своите ръчно изработени кукли от текстил и други материали. Този път освен своите продукти, на сергията си в НДК Ваня е опънала и тениските на „Скандау”, които предлага на клиентите срещу 20 лева. Щерева презентирала фланелките на Тото като висококачествена стока и не пропускала да изтъкне пред купувачите изгодната цена, на която се продават, докладват свидетели. „Купете си удобни тениски само за 20 лева! Излизат без пари!” , нареждала 47-годишната блондинка.

В светските среди упорито се шушука, че Ваня е хлътнала здраво по рапъра, затова правела всичко възможно да спечели симпатиите му. Той обаче тактично порязвал мераците й, а пред познати разправял, че я приема само като приятелка. Тото все още е лудо влюбен в гаджето си Яна и нямал никакво намерение да се занимава с жени, възрастни колкото майка му, пише “Уикенд”.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *