Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

В Къщата безпрецедентна радост- напусна съквартирант, който не се спираше пред нищо- вижте кой изгониха зрителите, въпреки, че изнесе предаването

/
/
/
179 Views

Мариела Нордел напусна Къщата на “Биг Брадър” завинаги. След епичен сблъсък и много драма зрителите на риалитито решиха да се разделят точно с готвачката, която бе номинирана за поредна седмица. До вратата Нордел бе изпратена само от Луна, като двете си размениха много целувки и си казаха, че се обичат. Точно седмица преди финала това е голям удар за стратега Мариела, но и за самата певица, която остана без симпатизант в Къщата и отиде безмълвно в покоите си.

Това пък развесели всички, които се надсмиваха на ситуацията. Людмила дори си позволи да вдигне победоносно ръце във въздуха. Освен Нордел номинирани бяха Луна, Захажаева, Динко и Фънки. “Имах чувството, че бях в машината на времето. Българите ги водеха за ушите, чуваха се руски другари. Само един човек показа морални качества и психика от хората там и това е Луна, тя трябва да спечели”, каза на излизане Нордел.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *