Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Уличиха Мара Отварачката в огромна измама- прави схеми и ограбва богати мъже с хиляди левове

/
/
/
406 Views
Чалгаджийката Мария позната повече като Мара Отварачката и Джуката отново е във вихъра си. Късокраката певачка е намерила нова мишена, която да налее свежи пари в изтънялата й банкова сметка. Джуката е развила цял добре обмислен измамнически сценарий, с който ограбва богати мъже. Жертвите са не една и две.

Новата плячка на Мара Джуката е милионерът Павел Вълнев – собственик на телевизия Би Ай Ти, научи HotArena. Бизнесът, който Павел е развива с брат му в САЩ, се оценява на около 250 млн. долара.

Мара започнала да му се сваля преди няколко седмици. Комуникацията им била само по Интернет и телефона. От дума на дума чалгарката започнала да му се оплаква как няма пари. Стабилно оплюла все още настоящия си мъж Християн Гущеров. Според версията й той й бил взел всичко и я върнал на нулата. Джуката нямала дори кола.

След което започнала нахално да иска от Вълев 50 000 лв. – уж за първата вноска половината от стойността на новия й джип Мерцедес.

Шаранът се вързал на сълзливата история, без да знае, че Отварачката няма никакъв проблем с парите за колата. Защото вече била пробутала същата измама и на други мъже и взела солиден кеш.

Припомняме, че тя успя да омае един от най-богатите мъже в България – синът на Добромир Гущеров – Християн. По време на краткия им брак Отварачката разплакваше мало и голямо със сълзливите си клетви за обич. Това продължи до мига, в който хищникът в Мара проговори и тя му изневери. С това дойде и края на царуването й в имението на Гущеров, откъдето бе натирена като мръсна котка с една чанта парцали – точно така както е влязла в дома на богаташа.

Докато „отърси перушината“ Мара обиколи всички телевизии да разкаже, че няма пари и кола, как се накъсва от работа, за да живее достойно. Това продължи до момента, в който Джукесата (както я наричат чалга феновете) се натика в леглото на бизнесмена Ангел Тенев, по-популярен като Ангел Свинаря, заради бизнеса с месо, който развива.

С тази връзка Мария успя да си стъпи на краката. Слуховете носеха, че тя получава месечна издръжка около 30 000 лева, срещу определени услуги. Подкара отново скъпарски коли и се радваше на безоблачно щастие. Въпреки, че човекът й помагал многократно с пари, тя при първа възможност го оплювала пред други потенциални нейни жертви. За което има и доказателства, които със сигурност ще бъдат интересни за Свинаря.

Близки до Отварачката разнасят, че алчната певица наскоро се е натикала в леглото на младо гадже. Аферата достигнала до слуха на Ангел, който тутакси й спрял кранчето.

Мара Джуката е изключително нагло същество, разкриват потресен нейни познати. Тя прекрасно знае, че е измамница, но се оправдава с теорията, че мъжете й дават пари защото я ухажват. Тънката подробност обаче е, че тя е тази която им иска пари и им пробутва лъжи.

Скандалите около Мара тепърва предстоят и ще излизат шокиращи доказателства за помийните й методи. Джуката завлича с имиджа си и компанията Пайнер. След всичките неща които скоро ще излязат наяве, най – логичното действие на шефа на Пайнер Митко Димитров е да я изхвърли от фирмата си!

Хотарена.нет
loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *