Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Тя потапяше ръцете си всяка вечер в тази смес и забрави за болките, които изпитваше

/
/
/
374 Views

Преди да започнем с тази статия, бих искал да кажа, че тази домашна рецепта ни е изпратена от една от нашите читателки. Тя сподели, че е изпитвала тежки и ужасни болки в ръцете и поради това е решила да опита тази алтернативна медицина.

Това е нейната история: „Преди няколко години почувствах тежка и ужасна болка в ставите и раменете. Отидох на лекар и ми поставиха диагноза артрит, вероятно причинен от тежка и упорита работа и недохранване.

Аз не съм човек, който веднага посяга към лекарства и медикаменти, така че реших да опитам с естествени средства вместо това. Говорих с моя лекар и той ми каза, че е нужно да пробвам с ябълков оцет.

Използвам този ябълков оцет за лечение в продължение вече на 2 месеца и се чувствам много по-добре пише zajenata.bg.
В първия месец, прилагах ябълковия оцет за лечение три пъти седмично, а сега едва два пъти. Накисвах ръцете си във ваничка с ябълков оцет преди лягане всяка нощ и болката и усещането за парене просто изчезнаха.

Също така приемах една естествен напитка, направена от тези 3 натурални и супер здравословни съставки: ябълков оцет, вода и мед. Аз силно препоръчвам това супер здравословно средство на всички, защото е изключително ефективно и невероятно.“ В тази статия ние ще ви покажем как да използвате лечебният елексир от ябълков оцет, техниката за натриване и как да си направите баня с ябълков оцет.

Забележка: Добре е да знаете, че можете да спрете болката и симптомите, ако направите малка диета и някои промени в начина си на живот като добавите някои естествени средства като ябълковия оцет. Тези процедури са много лесни за изпълнение – просто трябва да следвате инструкциите. Ето какво трябва да направите: Лечебна отвара

Добавете 3 с.л. ябълков оцет в 300 мл вода или плодов сок и ги смесете добре. Пийте тази смес преди всички основни хранения три пъти на ден. Забележка: Ябълковият оцет е изключително силен и помага за елиминиране на токсините от човешкото тяло. Освен това е необходимо да знаете, че той действа като мощен антиоксидант.

Натриване Ето какво трябва да направите – просто смесете 2 супени лъжици ябълков оцет и 1 с.л. зехтин. След това трябва да се прилага тази смес върху болните стави. Ще бъдете изумени от резултатите.

Баня с ябълков оцет Смесете 6 чаши вода с чаша ябълков оцет. След това накиснете краката или ръцете си в тази смес. Може също така да се прилага като компрес върху други болезнени области. Ние силно препоръчваме да опитате някои от тези ефективни лечения ако страдате от болки в ставите.

Ще бъдете изумени от резултатите. Надявам се действително да намирате тази статия за полезна и да не забравите да я споделите с приятелите и семейството си. Благодаря!

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *