Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Тя пази тази снимка цели 38 години, но историята, която стои зад този кадър, е покъртителна

/
/
/
250 Views

Тази невероятна история започва преди почти 40 години. През 1977 г., героинята на нашата история, Аманда, е само на 3 месеца.  Един ден родителите й я оставят сама в спалнята, като пускат в непосредствена близост до леглото ѝ овлажнител с пара. След известно време от стаята на детето идва смразяващ кръвта писък. Оказа се, че Аманда се е събудила, изпълзяла е от леглото и е паднала върху горещия уред …

истории

С тежки изгаряния, момиченцето е отведено в детското отделение на Albany Medical Center, Ню Йорк. Там Аманда има невероятния късмет да срещне човек, който ще остане завинаги в паметта й.

Медицинска сестра Сюзън Бергер реагира на момиченцето много по-топло, отколкото на обикновен пациент. Тя се грижи за малкото детенце с такъв трепет, сякаш това е дъщеря й. Сюзън се грижи за Аманда с истинска любов и себеотрицание, посвещавайки ѝ цялото си свободно време. Трогателната обич на тази медицинска сестра към малкия ѝ пациент е уловена на лента от професионален фотограф, който правил доклад за болницата.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *