Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Тя беше много изтощена и реши да приспи бебето си на спалнята- след като се събуди сутринта обаче, изпадна в ужас

/
/
/
712 Views

Лорън Джордан поставила сина си Харисън на спалнята до себе си с намерението да го върне в креватчето му, след като заспи.

Вместо това обаче, изтощената след натоварения ден 23-годишна майка на още четири деца от Съсекс, САЩ, заспала дълбоко заедно с 22-годишния си партньор Керан Джоунс. След като се събудила едва на сутринта, тя с ужас установила, че бебето й не диша.

„Ние не възнамерявахме да заспим с него, но бяхме толкова изтощени и това просто се случи. Чувала съм за силната връзка, която се изгражда, когато бебето заспива до родителите си. Апелирам към всички майки и татковци – ако искате детето ви да заспи до вас, приспете го, но веднага след това го преместен в собственото му креватче. Защото само една грешкаот ваша страна, и може да се случи най-страшното. Не повтаряйте моята грешка“, споделила през сълзи скърбящата майка пред съда след печалния инцидент, пише Woman.bg

Според д-р Ал-Адрани – лекарят, направил аутопсията на детето, Харисън е жертва на „необяснима смърт в ранна детска възраст“, но е възможно той или да е бил неволно задушен от спящите му родители, или топлите им тела да са причинили повишаване на телесната му температура.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *