Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Цуни разкри много лична трагедия, която още преживява- тежка бременност и един край

/
/
/
137 Views

Цуни разкри много лична трагедия, която още преживява- тежка бременност и един край! Цуни беше сред участниците, набедени за лъжци и манипулатори. Много бързо си направи враг в лицето на Алекс Богданска и респективно и неизбежно-Дани Петканов.

Той е категоричен, че с Алекс не са излизали, но още на първото съобщение в социалните мрежи си е дала телефонния номер. Очаква хората сами да преценят що за човек е.

Относно Преслава твърди, че никога не са били интимни, но продължават да бъдат приятели. Цуни отрече всякакви слухове, че е женкар и е категоричен, че иска жена, която да обича изцяло, но с перфектна външност.

За свой фаворит в Къщата посочва Дани Петканов и допълва, че няма такъв човек като него “Залъка от устата си ще извади и ще ти го даде”, казва Цуни за Лудия репортер.

На въпрос иска ли семейство и деца бизнесмена отговаря, че иска от цялото си сърце и е бил на път да поеме грижата за семейство, но съдбата му е отредила друго.

“Винаги съм мислил, даже преди година и половина щях да ставам баща. Имаше проблем и го махнахме в четвъртия месец, направихме аборт. Бях щастлив, но до време.  Каквото е писано – ще стане. Не искам да си мисля нищо и да треперя дали ще се случи или не дадено нещо. Колкото повече искаш едно нещо, толкова повече не става. “

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *