Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Цецо Тотото- водещият на тегленията по БНТ заряза жена си с 5-месечно бебе чрез Фейсбук

/
/
/
227 Views
Цецо Тотото е зарязал жена си с 5-месечното им бебе на ръце, ожали се самата Елена Боева.
Водещият на тегленията на тотото по БНТ обяви раздялата им във фейсбук, като публикувасъобщението Game Over Elena Boeva. Малко по-късно го изтри и отбеляза, че е сингъл. Впечатление прави, че бившата на Тъча не хареса публикациите в мрежата му от известно време.
Боева обаче нищо не знае. Пред „Телеграф“ тя призна, че живеят разделени, но не знае дали е временно или завинаги, като за отговор е препратила репортера да зададе на него този въпрос.

Тя каза, че не са се карали и нямат проблеми. На въпрос разделени ли са с Николов, тя каза, че единствено той може да каже, като дори се надява чрез медиите и тя самата да стигне до истината. Именно това показва до каква степен точно контактуват, Що се отнася до факта, че е променил семейния си статут в мрежата, тя е учудена. Като „незрял и елементарен“ определи избора му да уточнява личния си живот онлайн.

От появата на съобщението до нея, Елена признава, че са се чували, но не са се виждали. Дни наред вече не знае дали са заедно или не.
Ситуацията станала още по заплетена, когато от „Телеграф“ са се свързали със зам. директора на Народния театър „Иван Вазов“

“Не сме разделени”, каза той, след умело покриване и нежелание да коментира действията си. На въпроса как това би могло да е вярно, при положение, че половинката му не знае дали са заедноили не, той отговори, че вероятно не е знаела какво да отговори.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *