Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Този модел е с 200 000 последователя в Инстаграм- тя реши да смени цвета на очите си, но животът й се срина

/
/
/
525 Views

32-годишна моделка от Аржентина реши да смени цвета на очите си, но скъпоструващата операция преобърна живота й на 180 градуса, съобщава „Дейли мейл”. След като в кафявите й очи били поставени светлосини силиконови импланти, Надин Бруна частично загубила зрението си и сега вижда като 90-годишна баба. Заради операцията красавицата, която живее в Маями, пътувала до Колумбия, тъй като в САЩ процедурата е забранена.

топмодел

След интервенцията обаче не виждала нищо, а очите й непрестанно били зачервени. Заради дискомфорта Надин била принудена да се откаже от единствения си източник на доходи – фотосесиите. Момичето, което има близо 200 000 последователи в „Инстаграм”, е с необратими увреждания на очите и депресия. “Преди операцията очите ми бяха напълно здрави, но след нея започнах да виждам размазано, очите постоянно ме сърбяха. Зениците ми повече не могат да се приспособят към светлината. Операцията напълно промени живота ми”, споделя тя.

топмодел

Два пъти Надин се връщала в Колумбия, за да опита да възстанови увредените си очи, но проведените операции не поправили нещата. Накрая потърсила помощ в медицински център в Маями, където отстранили опасните импланти. Лекарите предупредили моделката, че непрекъснато ще има проблеми с очите. Надин е загубила 80% от зрението на дясното си око и 50% от това на лявото.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *