Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Тези ботуши на Преслава подлудиха феновете- призовават Павел да заведе на шопинг любимата си

/
/
/
249 Views

Тези ботуши на Преслава подлудиха феновете- призовават Павел да заведе на шопинг любимата си

Преслава е явно е влюбена, но не в гаджето си Павел Лазаров, а в чифт ботуши, с който е неразделна от поне 3 месеца.

От есента насам брюнетката няма участие, на което на не е с любимите чизми.

Павеле, нали си богат наркобос, вземи купи нови обувки на любимата си Преслава, че от 3 месеца ходи само с едни и същи чифт. Вмирисаха се тези чепици, бе. Стискаш ли се, какво?”, къде на шега, къде наистина подмятат почитателите на „трудната” чалга дива. Най-вероятно обувките не са евтини, но все пак е редно да глези крачетата си с различни чифтове, съскат в социалните мрежи, писа „Таблоид“.

Дори и в Лондон, където имаше участие на 13 декември, Преслава се изтъпани с усмърдените обувки. Тя ги комбинира с къси рокли, поли или панталонки, които обикновено са в любимия й черен цвят. Особено покрай бременността си, изпълнителката на „Не се изтриваш” ходи предимно в тъмни дрехи за да прикрива наедрялото си коремче. Тя вече е качила около 5 кг. над обичайното си тегло и вече не е кльощава и с анорексичен вид.

Преслава не пропуска да разхожда чизмите навсякъде и по всяко време. Дори и на феновете й им прави впечатление, че през ден я забелязват с тях по нейните клубни участия.

Въпреки високите хонорари, които взима за пеене кога на живо, кога на плейбек, явно не й се охарчва за други чепици. Преслава не е сред фолк певиците, които пръскат луди пари за дрехи. Въпреки, че се облича скъпо и стилно, тя няма кой знае колко голям гардероб на фона на колежките си Галена, Цветелина Янева и др. „Може да спестява за бебето – за дрешки и креватче”, оправдават я най-верните й почитатели, а други шеговито подхвърлят, че се молят за Коледа Преси да получи нови ботушки.

Факт е също, че родните чалга фурии се надпреварват коя да заснеме по-луксозен клип. От години обаче Преслава не иска да се състезава с колежките си и предвидливо е скътала пари за черни дни. Вероятната причина са предстоящите сватбени планове с новия й приятел Павел.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *