Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Те отидоха на гробищата да запалят свещ, но чуха викове за помощ- като разбраха от къде идват се хванаха за главите

/
/
/
1228 Views

Преди дни жителите на Хондурас бяха в тотален шок, след като се разбра, че семейство е погребало жива 16-годишната си бременна дъщеря.

Оказва се, че девойката била погрешно сметната за мъртва и й се наложило да вика за помощ от заровения си на няколко метра под земята ковчег. В крайна сметка Нейси Перез е била извадена от смъртното си ложе, след като минувачи през гробищата чули виковете й за помощ. Бременното момиче било откарано моментално в болница, където обаче обявили, че тя е мъртва.

Никои обаче не може точно да си обясни как така Нейси е била в кома цели два дни, че семейството й да реши, че тя е мъртва.

Близките на 16-годишното момиче разказват, че в деня на погребението си тя припаднала, тъй като чула звук от стрелба с пистолет близо до къщата си. По време на инцидента семейството й, а и съпруга й решили, че Нейси е била обладана от Сатаната и дори извикали свещенник, който да извърши екзорсизъм. След като религиозният служител си свършил работата, семейството откарало „покойната си“ щерка в болница, където официално обявили смъртта й. Така роднините на бремената в 3-ия месец девойка я пременили в сватбената й рокля и я погребали.

И до ден днешен работници на гробищата се заклеват, че от ковчега на Нейси са се чували звуци. Според тях момичето е било живо, но поради липса на кислород се е задушило и отново е било обявено за мъртво – този път обаче съвсем наистина!

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *