Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Те бяха изгубили кучето си и го търсеха отчаяно, когато то се върна-разбраха нещо, което ги изуми

/
/
/
256 Views

Собствениците на куче на име Луи винаги са били сигурни, че той е добро момче, а наскоро имаха възможност да се убедят в това. Луи е на 12 години и живее в Нова Зеландия заедно с родителите на Маролин Айвер, който разказва тази прекрасна история. Когато Луи бил малко кученце, той обожавал да се разхожда и в търсене на приключения и преминавал през обширните владения на собствениците. Колкото по-голямо ставало кучето обаче, толкова по-заседнал живот започвал да води.

Но в един прекрасен ден любимецът на целия район изчезнал и не се върнал цял ден. Стопаните му се се побъркали от безпокойство, предположили, че кучето може да е забравило пътя към дома или му се е случило нещо лошо и си представяли какви ли не ужаси. Късно вечерта кучето се завърнало вкъщи, уморено, но доволно. И на нашийника му била прикрепена бележка с много неочаквано съдържание.

истории

На нея пишело: „Луи е героят на деня. Той ме заведе при кучето ми Мади, която се оказа в беда, защото беше останала под купчина клони и не можа да излезе. Поздрави от Роб!“

Роб е фермер, който живее наблизо. В този ден той никак не можел да намери кучето си на име Мади.

Но това се променило, когато Луис дошъл и накарал Роб да го последва. Умното куче завело собственика до домашната му любимка. Луи старателно помогнал за освобождаването на кучето, което попаднало в беда.

След спасяването уморени кучета изтичали да пият вода. Роб благодарил на Луи за неговата помощ, почерпил го с лакомства и прикрепил бележка към нашийника, така че собствениците да научат, че кучето им не е само добро момче, а истински герой!

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *