Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

img

Съпругът на Ани Цолова с двойнствен живот – вижте как живее журналистката с половинката си днес

/
/
/
375 Views

Перфектният брак на Ани Цолова и съпругът й Васил има тъмна предистория.
Преди да се влюби в нея, операторът имал друго семейство, което с лека ръка зарязал, за да тича след журналистката. След развода жената на Васил, заедно с дъщеря си, емигрира в САЩкъдето живеят и до днес. Първата жена на Васил дори и след развода запазила фамилията на мъжа си, а Цолова я добави с тире след своята.

В началото на връзката двете баджаначки нямали контакт, а тя сравнително късно разбрала за двойнствения му живот. Когато Ани научила, че е женен си посмислила, че 15-години по-възрастният от нея Васил се шегува. Заради миналото на оператора майката на Цолова била против тази връзка, но и това не спряло водещата да свие гнездо с него, а в последствие да му роди и дете. Сега двете жени на оператора имали добри отношения и дъщерята на Васил им гостувала в палата в Драгалевци.

Семейството отбеляза 11 години от брака си, макар че Цолова доста пъти е напускала половинката си. Търканията в брака идвали най-вече от това, че доскоро, вече безработната водеща изкарвала повече пари от мъжа си, а това го подтискало, пише „Ретро“

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *