Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

loading...

Съпругата на Енчо Керязов му постави ултиматум, но вижте само- с Мария Игнатова са като две капки вода (снимка)

/
/
/
508 Views

Съпругата на цирковия акробат Енчо Керязов Дима му е дала последен шанс да приключи драмата с тв водещата Мария Игнатова.

 

Това научи „Галерия“ от близки до семейството, което висяло на косъм заради слуховете за извънбрачната връзка на Керязов с комедийната актриса.

 

В началото Дима не вярвала на хорските приказки, но след последното завръщане на световноизвестния еквилибрист у нас, клюката стигнала до ушите на синовете им.

 

„Писна ми от тези глупости! Следващия път като отидеш в България, искам да оправиш нещата и повече да не чувам за тази Мария. Приключваш с цирка или аз приключвам с теб“, заплашила гоДима, разбра Би Лейди.бг.

 

От няколко дни Енчо Керязов отново е в България заради подготовката на Седмите годишни награди „Нощ на звездите“, организирани от неговата фондация. Съпругата му поставила ултиматум да сложи край на отношенията си с Игнатова, ако има такива, или поне публично да отрече връзката си с тв водещата.

енчо керязов

Бясна заради унизителната ситуация, Дима дори се разграничи от съпруга си. Преди няколко месеца Керязова смени семейния си статус в социалната мрежа и вече е „необвързана“.

 

Според запознати половинката на цирковия акробат се зарекла, че няма да го промени, докато Енчо не оправи нещата с Игнатова.

 

„Цялата тази история с Мария започна много да дотяга на цялото семейство. Радостин и Ангел(синовете на Керязови – б.а.) вече също се съмняват в баща си“, разказва близък на акробата.

 

Приятелите му не вярват Енчо да изневерява на съпругата си и твърдят, че двамата много се обичат, но допълват: „Където има дим, има и огън“.

 

Иначе обичта на Керязов към съпругата му е безспорна. Той често й се обяснява в любов в мрежата и споделя семейни снимки от живота им в Париж. Двамата им сина, които също са в цирковото изкуство, са неотлъчно до родителите си и четиримата изглеждат като едно сплотено и щастливо семейство.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *