Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
"https://www.googleapis.com/auth/chrome-content-suggestions";
Jenata.net

Сайтът на истинската жена

Спомняте ли си този участник от Биг Брадър 4- Дидо, полицията го обяви за безследно изчезнал, близките му го издирват

/
/
/
277 Views

Един от колоритните участници в четвъртия сезона на „Биг Брадър” – Даниел Делчев, е потънал вдън земя. Вече повече от месец бившата риалити звезда е в неизвестност, а приятелите му са в шок дали пък не му се е случило най-лошото.

 

От началото на ноември 34-годишният мъж нито е говорил с някой от приятелите си, нито пък им е пращал снимки по интернет – все неща необичайни за иначе приказливия Дидо.

 

На 8 ноември той щастливо тръгва към летището в София. Лети с прекачване през Москва и не пропуска възможността да уведоми познатите си до къде е стигнал, както и да качи фотоси от самолета. Часове по-късно пристига в Дубай, Прави си няколко кадъра на летището, качва ги на страницата си във фейсбук, а после сякаш се изпарява. Мобилният му телефон не дава никакъв сигнал. Съобщенията, които приятелите му пращат, стоят непрочетени. Така започват да се нижат дни, в които от брадъра няма нито вест, нито кост, писа „Уикенд“.

 

Няма официална информация, че Даниел Анков Делчев е в болница или задържан. Неофициално обаче от полицията успели да притеснят загрижените му приятели.

 

Полицаите казаха, че ще ни помогнат, но без да искат ни натъжиха още повече. Молим се за него, дано да се върне. Той е сирак. Като няма роднини, издирването му се затруднява сериозно. Търсим го приятелите му. Дори на врачки звъним. Те са категорични, че ще ни се обади, но нито една не се наема да кажа кога ще стане това, нито пък да обясни къде точно е Дидо. Впрочем неговият прякор е Шейха. Така му викахме още преди влизането в Брадъра“, разказват негови авери пред „Уикенд“.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *